The Boating Accident
Adidas NMD Schoenen - Printable Version

+- The Boating Accident (http://www.m4ar15.com)
+-- Forum: General Discussion (http://www.m4ar15.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Schills & Such (http://www.m4ar15.com/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Thread: Adidas NMD Schoenen (/showthread.php?tid=1327)Adidas NMD Schoenen - dortarey - 03-25-2021

De bewonderenswaardige run van Shoe Palace in de retailgame dateert van meer dan een kwart eeuw, toen het familiebedrijf in 1993 hun eerste locatie in de Bay Area opende. Adidas NMD Heren/Dames In feite markeerde 2018 die grote mijlpaal van het 25-jarig jubileum met een stroom van samenwerkingen met elk schoeisel. merk op de markt - en ze zetten hun inspanningen voort met een speciaal project met adidas Originals.

[Image: 19janad120.jpg]

Eens de appel van het oog van elke sneakerhead, is de Adidas NMD Schoenen uitgegroeid tot een must-have essentieel vanwege het strakke ontwerp en het ongeëvenaarde comfort, maar ze geven het hun eigen persoonlijke touch met zwarte en gouden details met 3M reflecterende middenstreep. Bovendien is de slogan "The Brand With The Three Stripes" in vier talen op de hiel te vinden, met de Japanse dictie ook op de NMD-bumper van de voorvoet.

De Adidas NMD R1 te Koop familie heeft sinds de oprichting in 2015 veel succes opgeleverd voor het merk adidas, aangezien het lifestyle-model nog steeds zijn indrukwekkende catalogus blijft opbouwen met een verzameling interessante kleurstellingen en samenwerkingen. En met het einde van het decennium aan het einde van dit jaar, lijkt de Three Stripes de nomadische hardloper te evolueren met de introductie van zijn nieuwste model in de NMD R1 V2. Hoewel de oorspronkelijke vorm in wezen consistent is gehouden, komen er nu verschillende nieuwe details door het Primeknit-bovendeel.

Branding is merkbaar bijgewerkt, aangezien een rechthoekige filmstrip met een mix van Engelse / Japanse branding nu bovenop de traditionele strepen arriveert, met de toevoeging van een "NMD" -zegel die net onder de veters is geplaatst. Adidas NMD Verkoop Bovendien is het gebruikelijke hielblok nu vergroot en loopt het uit in de achterkant van het bovendeel om uiteindelijk de nieuwe boogachtige hiellip stevig op zijn plaats te houden.

Door heen en weer te wisselen van label naar label, zijn Gore-Tex-stoffen een steunpilaar geworden binnen de sneakermarkt zelf en blijven ze zich keer op keer hechten aan ASICS, Nike en adidas. Kopen Adidas NMD R1 Met veel meer aan de horizon voor al het genoemde, is het passend om te zien dat de technische, op stadsverkenning geïnspireerde NMD R1 het duurzame materiaal overneemt in plaats van de standaard Primeknit- of mesh-outfit. Zwart geverfd met grijze getapete accenten erboven, de Three Stripes-logo's zelf en de overlappende steunen creëren een look die het paar meestal kent, terwijl witte Boost grotendeels gewoon aan de voorkant blijft en donker geverfd naar de hiel met fel geel "GORE-TEX "type recht boven neergelegd.

schoenenjogger.com